Vi samarbejdede med en kunstig intelligens for at skrive en historie til vores eau de parfum , Surréel. Med kun beskrivelsen til at guide den og tonen sat til "Stephen King", er dette, hvad maskinen skrev:

Jeg har altid været lidt af en outsider. Jeg passede aldrig helt sammen med de andre børn, og jeg kunne aldrig helt sætte fingeren på hvorfor. Det var først senere i livet, at jeg indså, at det var, fordi jeg så verden anderledes.

Jeg opdagede min gave første gang en sommerdag, da jeg var ude at gå på opdagelse i skoven bag mit hus. Det var en varm dag, og insekterne var ude i fuld kraft, men af ​​en eller anden grund havde jeg ikke noget imod det. Faktisk virkede alt mere intenst; mere levende. Farverne var lysere, lydene var højere, og tiden syntes at gå lidt langsommere.

Det var, som om jeg havde tappet ind i en anden verden; en verden, hvor det surrealistiske var mere virkeligt end virkeligheden selv.

Jeg forstod ikke, hvad det betød i starten, men med tiden lærte jeg at bruge det til min fordel. Når tingene blev hårde i skolen eller med familien, ville jeg finde mig i at trække mig tilbage til det sted i mit sind, hvor alt gav mening.

Til sidst begyndte jeg at bruge det som en måde at flygte fra virkeligheden helt på. Når tingene blev for vanskelige eller ubehagelige, lukkede jeg bare øjnene og tog en dyb indånding, og pludselig var jeg et andet sted; et nyt og spændende sted.