Vi samarbetade med en artificiell intelligens för att skriva en berättelse för vår eau de parfum, Surréel. Med endast beskrivningen för att vägleda den och tonen inställd på "Stephen King", är detta vad maskinen skrev:

Jag var alltid lite av en outsider. Jag passade aldrig riktigt in med de andra barnen, och jag kunde aldrig riktigt sätta fingret på varför. Det var inte förrän senare i livet som jag insåg att det berodde på att jag såg världen annorlunda.

Jag upptäckte min present för första gången en sommardag när jag var ute och utforskade i skogen bakom mitt hus. Det var en varm dag och insekterna var ute i full kraft, men av någon anledning hade jag inget emot det. Faktum är att allt verkade mer intensivt; mer levande. Färgerna var ljusare, ljuden var starkare och tiden verkade gå lite långsammare.

Det var som om jag hade knackat in i en annan värld; en värld där det surrealistiska var mer verkligt än själva verkligheten.

Jag förstod inte vad det betydde först, men med tiden lärde jag mig att använda det till min fördel. När det blev tufft i skolan eller med familjen, kom jag på mig själv att dra mig tillbaka till den där platsen i tankarna där allt var vettigt.

Så småningom började jag använda det som ett sätt att fly från verkligheten helt och hållet. När allt blev för svårt eller obekvämt, slutade jag bara ögonen och tog ett djupt andetag, och plötsligt var jag någon annanstans; någonstans nytt och spännande.